Verhuur

Het vinden van de juiste huurder is een vak apart. Omdat u een langdurige relatie aangaat met een huurder is het belangrijk dat een huurder goed aansluit op uw wensen. Zo zijn er ook verschillende mogelijkheden om uw woning te verhuren. Als u niet precies weet welke vorm het beste bij u past dan kunt u zich gratis en vrijblijvend door ons laten informeren. Dat verplicht u verder tot niets. Hieronder ziet u de mogelijkheden:

 • Reguliere verhuur (voor onbepaalde tijd)
 • Tijdelijke verhuur (voor bepaalde tijd)
 • Leegstandswet (verhuur met doel om ook de woning te verkopen)

Kiest u ervoor om de verhuur aan ons uit te besteden dan vinden wij vast en snel de juiste huurder voor u. Zo bieden wij zeer efficiënte en uitgebreide marketingactiviteiten en zorgen wij er onder meer voor dat de woning zo breed mogelijk op het internet te vinden is om zoveel mogelijk aspirant-huurders te bereiken.

Daarnaast hebben wij al lopende contacten met expats, particulieren en bedrijven waardoor we vaak snel een goede huurder vinden. Ook mede dankzij onze actieve houding, inmiddels jarenlange ervaring en prettige samenwerking met collega-makelaars vinden wij snel de juiste huurder die aansluit op uw specifieke wensen. Maak gebruik van ons netwerk en voorkom onnodige leegstand.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat de huurder betrouwbaar is en goed omgaat met de woning. Dankzij onze uitgebreide en grondige screeningsmethode sluiten wij risico’s uit om de beste kandidaten te kunnen selecteren en de woning waardevast te houden.

De wet- en regelgeving met betrekking tot de verhuur van onroerend goed is niet eenvoudig. Er is veelal sprake van dwingendrechtelijke bepalingen, waar de verhuurder niet ten nadele van de huurder mag afwijken. Wanneer de juiste huurder is gevonden stellen wij een degelijke huurovereenkomst voor u op. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze huurovereenkomst in het belang van u wordt opgesteld. Zo houdt u grip op de huurperiode en sluiten wij onnodige risico’s voor u uit.

Kiest u ervoor om de verhuur aan ons uit te besteden dan vinden wij vast en snel de juiste huurder voor u. Zo bieden wij zeer efficiënte en uitgebreide marketingactiviteiten en zorgen wij er onder meer voor dat de woning zo breed mogelijk op het internet te vinden is om zoveel mogelijk aspirant-huurders te bereiken. Daarnaast hebben wij al lopende contacten met expats, particulieren en bedrijven waardoor we vaak snel een goede huurder vinden. Ook mede dankzij onze actieve houding, inmiddels jarenlange ervaring en samenwerking met collega-makelaars vinden wij snel de juiste huurder die aansluit op uw specifieke wensen. Hieronder leest u hoe een verhuuropdracht eruit ziet.

 1. Taxatie: wij adviseren vrijblijvend een marktconforme huurprijs en geven aan wat de verhuurbaarheid van de woning is. Vervolgens bespreken wij met u de kosten en voorwaarden voor het huren, waaronder: het profiel van de kandidaat-huurder, inkomenseis, borg, huurperiode en extra voorwaarden.
 2. Foto’s en advertentietekst: wij stellen een uitgebreide omschrijving en verkooptekst op. Hierbij nemen wij in beschouwing: de ruimte zelf, de omgeving en de maatvoering; tevens maken wij representatieve foto’s van de woning en de directe omgeving, voor een aantrekkelijke en professionele presentatie.
 3. Marketingactiviteiten: ons uitgebreide marketingpakket omvat een uitstekende, internet-dekkende advertentiecampagne. Hierbij zetten wij naast de online advertentie ook de woning uit bij onze collega makelaars en bedrijvennetwerk. Op deze manier laten wij niets aan het toeval over en vinden wij vaak snel de juiste kandidaat-huurder. Met dit pakket is uw woning uitstekend vertegenwoordigd.
 4. Bezichtigingen: wanneer er een goede huurprijs is bepaald, zal met onze hulp het vinden van een kandidaat-huurder niet lang uitblijven. Wij verwachten onder de juiste omstandigheden binnen enkele bezichtigingen de juiste huurder te vinden.
 5. Voorstel kandidaat: Wanneer een kandidaat huurder aangeeft te willen huren kan er een optie worden genomen. De kandidaat tekent voor de algemene voorwaarden en vult op de optieformulieren in wie hij of zij is en geeft meer inzicht in zijn of haar werk en inkomenssituatie. Wij verwerken deze informatie in een voorstel. U kunt vervolgens bepalen of u onder voorbehoud van de screening deze kandidaat accepteert of weigert.
 6.  Screening kandidaat: Een gedegen screening is cruciaal. Wij verifiëren nauwgezet de specifieke persoons- en inkomensgegevens; op basis van de uitkomst daarvan kunt u wel of niet de kandidaat-huurder accepteren. Indien nodig zullen wij de kandidaat-huurder vragen om aan aanvullende voorwaarden te voldoen.
 7. Huurovereenkomst: wij stellen een gedegen huurovereenkomst op waarin de belangen van de verhuurder worden gewaarborgd. Met een huurovereenkomst van Maarschalk Makelaars staat u gegarandeerd sterk en houd u grip op de verhuur. Hierin worden o.a. zaken als hoe om te gaan met de woning nauwkeurig vastgelegd.
 8. Voorinspectie: wij vinden het zeer belangrijk om voorafgaand aan de verhuur een uitgebreid inspectierapport met fotorapportage op te stellen waarop de opleveringsstaat duidelijk in kaart is gebracht. Bij deze voorinspectie worden alle ruimtes gefotografeerd en worden bestaande zichtbare schades zowel fotografisch als schriftelijk vastgelegd. Ook worden alle meterstanden genoteerd.
 9. Sleuteloverdracht: Op de dag van overdracht zorgen wij ervoor dat alle sleutels in het bezit komen van de huurder en laten de huurder daarbij een sleutelverklaring tekenen. Zo wordt duidelijk vastgelegd welke sleutels er zijn overgedragen en aan het einde van de huurperiode weer moeten worden ingeleverd.

De kosten voor één VERHUUROPDRACHT bedraagt slechts 1 maand huur exclusief 21% BTW.
Heeft u meer woningen in de verhuur dan komt u in aanmerking voor een korting.

Verhuur nu professioneel uw woning!

Bent u benieuwd wat voorgaande klanten vinden van onze dienstverlening klik dan HIER.

BEL of stuur een Whatsapp bericht naar: +31628509392