Uw huurwoning beheren
Ons woningbeheer

Zoekt u een specialist in woningbeheer in de Randstad?Wanneer de juiste huurder is gevonden, begint de verhuurperiode. Tijdens deze verhuurperiode kunnen er veel zaken op u, de verhuurder, af komen. Opdat u als verhuurder geen zorgen hoeft te hebben over deze zaken, kan Maarschalk Makelaars alle werkzaamheden uit handen nemen. Denk hierbij aan het eerstelijns contact met de huurders over technische zaken, het innen en administreren van de maandelijkse huurpenningen, het beoordelen en regelen van herstelwerkzaamheden en het oplossen van huurgeschillen.
maarschalk makelaars

Woningbeheer bij Maarschalk Makelaars

Hét adres voor woningbeheer
in Amsterdam, Haarlem, Almere en regio

Uw woning beheren in Amsterdam, Almere of Haarlem? Overal in de Randstad helpt Maarschalk Makelaars u graag met woningbeheer van uw huurwoning. Van het behandelen van klachten tot administratief beheer, wij zorgen voor volledige ontzorging met ons vastgoedbeheer.

Wat mensen zeggen
over ons huurwoning beheer

Michael is een uiterst eerlijk en betrouwbaar persoon, die zowel in zakelijk opzicht als ook in het persoonlijk contact veel betrokkenheid en aandacht toont. Hij heeft mij altijd van relevant advies en hulp voorzien wanneer ik dat nodig had bij de verhuur en het beheer van mijn huis. Ik vind hem ter zake zeer deskundig, een onpartijdige bemiddelaar en een zeer prettig persoon om zaken mee te doen. Zijn oog voor detail zorgt er bijvoorbeeld voor dat verhuurcontracten persoonsgericht en altijd tot in de puntjes verzorgd zijn."
Angèle van den Berg
Almere
Ik zou samenwerken met Michael iedereen aanraden, in feite doe ik dat ook:-) ik heb mijn appartement tweemaal via hem verhuurd. En hem aangeraden aan mijn broer en vrienden, die vervolgens ook zeer tevreden waren over de samenwerking. Michael zal er alles aan doen leegstand te voorkomen maar let toch heel goed op jouw wensen. Hij denkt mee, is betrokken en communiceert duidelijk. Professioneel en vriendelijk."
Petra-Ellen van Vulpen
Amsterdam

Woningbeheer uitbesteden?
Maarschalk Makelaars.