(voor onbepaalde tijd)

tijdelijke verhuur

(voor bepaalde tijd)

leegstandswet verhuur en verkoop

(verhuur met doel om ook de woning te verkopen)

Waarom mijn woning verhuren
door Maarschalk Makelaars?

U wilt uw woonruimte verhuren en zoekt naar een verhuurspecialist? Het vinden van de juiste huurder is een vak apart. Maar goed nieuws: bij Maarschalk Makelaars bent u aan het juiste adres. Kiest u ervoor om de verhuur aan ons uit te besteden, dan vinden wij snel de juiste huurder voor u. Zo bieden wij zeer efficiënte en uitgebreide marketing en zorgen wij er onder meer voor dat de woning zo breed mogelijk op het internet te vinden is. Zo kunnen we veel aspirant-huurders bereiken.

woning verhuur randstad

Snel een goede huurder

We hebben lopende contacten met expats, particulieren en bedrijven waardoor we snel een goede huurder kunnen vinden. Ook mede dankzij onze actieve houding, inmiddels jarenlange ervaring en prettige samenwerking met collega-makelaars vinden wij snel de juiste huurder die aansluit op uw specifieke wensen. Dankzij onze uitgebreide en grondige screeningsmethode sluiten wij risico’s uit om de beste kandidaten te kunnen selecteren en de woning waardevast te houden.

Hét adres voor woningverhuur
in Amsterdam, Haarlem en regio

Uw woning verhuren in Amsterdam, Haarlem of een andere stad in de Randstad? Het vinden van de juiste huurder is een vak apart. Omdat u een langdurige relatie aangaat met een huurder is het belangrijk dat uw wensen goed aansluiten. Wij informeren en adviseren u graag vrijblijvend.

De voordelen van
Maarschalk Makelaars

Wat mensen zeggen
over onze woningverhuur

Voor mijn appartementen in Amsterdam maak ik gebruik van Michael Halderman van Maarschalk Makelaars. Hij werkt vakkundig en weet snel een geschikte huurder te vinden waardoor er vrijwel geen sprake is van leegstand."
De heer P. Soeters
Haarlem & AMSTERDAM
Voor de verhuur van ons appartement in Amsterdam hebben wij Michael van Maarschalk Makelaars gevraagd ons hierbij te helpen. Als leek op het gebied van verhuur heeft hij ons op een professionele, vriendelijke maar ook duidelijke manier voorgelicht en begeleid."
Joery Goede & Fenna Visser
Amsterdam

Uw huis verhuren? Woning beheren?
Maarschalk Makelaars.