Wilt u uw woning verhuren?

Dan bent u bij Maarschalk Makelaars aan het juiste adres! Het vinden van een huurder is een vak apart. Maarschalk Makelaars stelt uw woning ter beschikking aan een breed netwerk om zoveel mogelijk potentiële huurders te bereiken. Onze actieve houding en jarenlange expertise leiden er toe dat wij snel de juiste huurders vinden. Hierbij werken wij vaak samen met collega-makelaars.

Waar bestaan de verhuur en beheerdiensten uit?

1) Reguliere verhuur
2) Tijdelijke verhuur
3) Verhuur onder de leegstandswet

4) Technisch beheer
5) Financieel beheer
6) Administratief beheer

Vandaag nog geholpen worden?

Indien u vandaag belt kunnen wij u direct van dienst zijn bij het verhuren van uw woning. Wij maken graag een afspraak met u op locatie of u kunt langskomen bij ons op kantoor voor een oriënterend gesprek. De koffie staat klaar!

Maarschalk Makelaars neemt al uw zorgen uit handen

Maarschalk Makelaars biedt een complete service op het gebied van woningverhuur. Bij het verhuren van een woning krijgt u te maken met een ingewikkelde markt met constant wijzigende wetgeving. Het is daarom van groot belang dat u zich laat vertegenwoordigen door een partij die hier van op de hoogte is en hier op inspeelt. Maarschalk Makelaars is van de laatste ontwikkelingen op de hoogte. Wij stellen het contract voor u op en streven het beste rendement voor uw woning na.

Om het beste rendement voor uw woning te bereiken is het van belang dat de woningpresentatie uitstekend is. Zo maken wij professionele foto’s en een gedetailleerde woningbeschrijving die wij promoten in een drukbezocht netwerk.

Wordt u onze volgende tevreden verhuurder?

Maarschalk Makelaars helpt u graag bij het vinden van een huurder. Indien u meer informatie wenst te ontvangen kunt u ons bereiken via het contactformulier, e-mail of per telefoon.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

BEREIKBAAR:

maandag – vrijdag van 09.00 – 18.30
E: info@maarschalkmakelaars.nl
T: (+31) 06 28 50 93 92
Postbus: 88, 2060 AB, OVERVEEN
Kvk.nr.: 52.881.490
Btw.nr.: 185531969B01
Rek.nr.: NL20RABO0131856839
BIC: RABONL2U