Wilt u uw huis verhuren in Amsterdam?

Dan bent u bij Maarschalk Makelaars aan het juiste adres! Wij zijn u graag van dienst bij het verhuren van uw huis. Maarschalk Makelaars is er voor iedereen die een betrokken makelaar op prijs stelt die het belang van de verhuurder optimaal opzoekt.

Bij het verhuren van een woning in Amsterdam is het van essentieel dat u zich laat vertegenwoordigen door een partij die op de hoogte is van alle regels omtrent het verhuren van een woning. Maarschalk Makelaars neemt u graag deze zorg uit handen.

Optimale presentatie van uw huis op internet

Maarschalk Makelaars zorgt voor een uitstekende internetpresentatie van uw huis. Er worden professionele foto’s gemaakt en er wordt een aantrekkelijk geschreven omschrijving van uw huis geplaatst. De woning wordt op zoveel mogelijk websites geplaatst en de promotie vindt plaats door middel van diverse netwerken. Tip: zorg voor een goede lichtinval!

Reële huurprijs

Wij adviseren u welke huurprijs u het best kunt vragen. Uiteraard bent u vrij in uw keuze, maar u doet er verstandig aan om ons advies met betrekking tot de huurprijs op te volgen aangezien wij goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Een te hoge huurprijs kan er toe leiden dat uw huis onnodig lang onverhuurd blijft.

Voordelen

o Jarenlange expertise op de woningmarkt.
o Het beste rendement voor uw huis.
o Gespecialiseerd in het opstellen van huurovereenkomsten waarbij het belang van de verhuurder voorop wordt gesteld.
o Grondige screeningsmethode voor potentiële huurders.
o Pro-actieve houding in het vinden van huurders

Start vandaag nog met het aanbieden van uw huis

Indien u vandaag contact opneemt om uw woning te verhuren kunnen wij u meteen van informatie voorzien. U kunt ons telefonisch bereiken, per e-mail of via het contactformulier.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

BEREIKBAAR:

maandag – vrijdag van 09.00 – 18.30
E: info@maarschalkmakelaars.nl
T: (+31) 06 28 50 93 92
Postbus: 88, 2060 AB, OVERVEEN
Kvk.nr.: 52.881.490
Btw.nr.: 185531969B01
Rek.nr.: NL20RABO0131856839
BIC: RABONL2U