Over ons

 

 

Michael Halderman
Oprichter Maarschalk Makelaars

Maarschalk Makelaars (sinds 2010) is een professioneel, betrouwbaar en transparant verhuurkantoor met inmiddels jaren ervaring op het gebied van verhuur en beheer van woonruimtes in de de randstad.

Wij hebben in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd en weten precies waar kansen liggen om een woning snel en vertrouwd te verhuren.

Mede door onze pro-actieve houding en nieuwe stijl werken gaan wij doelgericht en vooral klantvriendelijk te werk bij het verhuren, en beheren van woonruimtes. Benieuwd wat onze klanten van ons vinden lees dan verder.

Referenties:

“Ik zou samenwerken met Michael iedereen aanraden, in feite doe ik dat ook:-) ik heb mijn appartement tweemaal via hem verhuurd. En hem aangeraden aan mijn broer en vrienden, die vervolgens ook zeer tevreden waren over de samenwerking. Michael zal er alles aan doen leegstand te voorkomen maar let toch heel goed op jouw wensen. Hij denkt mee, is betrokken en communiceert duidelijk. Professioneel en vriendelijk.
 Petra-Ellen van Vulpen uit Amsterdam”.
“Maarschalk Makelaars is een professioneel verhuurkantoor dat verstand heeft van zaken en tot nu toe altijd op tijd de juiste huurders heeft gevonden. Ik doe al langere tijd met alle tevredenheid op een prettige manier zaken met hen.
 Herke Heinrich uit Almere”. 
“De heer Halderman is een betrokken en sociaal ondernemer op het gebied van (her)huisvesting en heeft verstand van zaken. De heer Van der Velde is een zakenkundige én een sociaal betrokken ondernemer. Ik prijs hem bij iedereen aan in mijn omgeving die een woning te huur zoekt of een woning te verhuren heeft. No nonsens en een recht door zee aanpak staan bij hem centraal met dat stukje extra dat hij te bieden heeft.
Nick Nijman uit Haarlem”.
“Ik heb gehuurd via Maarschalk Makelaars en de samenwerking is van het begin af aan uitstekend geweest. Michael heeft ervoor gezorgd dat ik heel snel in het huis kon wonen. Michael heeft echt verstand van zijn vak en heeft mij ook juridisch van heel goed advies voorzien toen ik terug ging naar mijn eigen woning en daarbij problemen ondervond met mijn huurders. Het heeft geholpen. Hij hoefde dit niet te doen. Ik ben ook heel blij met zijn hulp en vertrouwen. Michael denkt mee aan oplossingen. Daarom beveel ik Maarschalk Makelaars van harte aan.
Anushka Bhagwandien uit Haarlem”.
“Maarschalk Makelaars kan ik je van harte aanbevelen. Zij geven objectief advies en staan je met raad en daad bij. Bovendien zijn zij zeer betrouwbaar en hebben wij een uitstekende huurder gekregen. Michael zet zich 100% in voor een zo goed mogelijk resultaat. Echt een aanrader!
Yvonne en Rob de Waal Malefijt uit Haarlem”.
“Voor de verhuur van ons appartement in Amsterdam hebben wij Michael van Maarschalk Makelaars gevraagd ons hierbij te helpen. Als leek op het gebied van het verhuren van huizen heeft hij ons op een professionele, kundige, vriendelijke maar ook duidelijke manier voorgelicht en begeleid. 
Het feit dat hij goed bereikbaar was, goed en duidelijk communiceerde, het vanaf het begin duidelijk was wat de kosten voor huurder en verhuurder waren, zichtbaar enthousiast was om ons aan betrouwbare huurders te helpen en dit op een punctuele manier voor elkaar bracht, maakt dat wij een volgende keer absoluut weer met hem in zee zullen gaan en wij een ieder met of zonder ervaring in deze wereld  aanraden dit ook te doen.
Joery Goede en Fenna Visser uit Amsterdam”. 
“Michael is een uiterst eerlijk en betrouwbaar persoon die zowel in zakelijk opzicht als ook in het persoonlijk contact veel betrokkenheid en aandacht toont. Hij heeft mij altijd van relevant advies en hulp voorzien wanneer ik dat nodig had bij de verhuur en het beheer van mijn huis. Ik vind hem ter zake zeer deskundig, een onpartijdige bemiddelaar en een zeer prettig persoon om zaken mee te doen. Zijn oog voor detail zorgt er bijvoorbeeld voor dat verhuurcontracten persoonsgericht en altijd tot in de puntjes verzorgd zijn.
U zult er geen spijt van krijgen wanneer u hem zult consulteren als verhuurspecialist !
Angèle van den Berg uit Almere”.

E-mail: info@maarschalkmakelaars.nl
Telefoon: +310628509392